Adobe Premiere Pro pris

Om du brenner for filmproduksjon og er på jakt etter et videoredigeringsprogram du kan bruke, så er du sikkert nysgjerrig på prisen til Adobe Premiere Pro.

Adobe Premiere Pro pris er noe mange er veldig opptatt av, samt hva som er inkludert i prisen og hvordan man kan få tak i det, enten som privatperson eller som bedrift.

Dette er en artikkel som vil svare på alle disse spørsmålene. Men aller først vil vi gi deg en kort introduksjon til hva Adobe Premiere Pro er!

Adobe Premiere Pro pris vist med PC

Hva er Adobe Premiere Pro?

Adobe Premiere Pro er et videoredigeringsprogram som kan brukes til både videoredigering og filmproduksjon. Dette videoredigeringsprogrammet er utviklet av Adobe, og det brukes av både seriøse bedrifter og ungdommer som virkelig brenner for videoredigering.

Adobe Premiere Pro ble lansert for aller første i gang i 2003. Programmet regnes som etterfølgeren til videoredigeringsprogrammet Adobe Premiere.

Om du ønsker å bruke Adobe Premiere Pro som videoredigeringsprogram, så vil det koste litt. Ikke bare penger, men også tid og energi, da dette er et program som du er nødt til å jobbe litt med og bruke tid på å sette deg inn i.

Mann på PC som jobber med Adobe Premiere Pro

Adobe Premiere Pro inngår i Creative Cloud-planen

Adobe Premier Pro inngår I Creative Cloud-planen. Det vil si at du kan få tilgang til dette videoredigeringsprogrammet ved å kjøpe en av Creative Cloud-planene som Adobe tilbyr. I den forbindelse kan du velge mellom tre forskjellige alternativer:

Redigering av video med Adobe Premiere Pro

Den komplette Creative Cloud-planen

Den komplette Creative Cloud-planen inkluderer alle av Adobes applikasjoner. Denne planen inkluderer 20 forskjellige programmer, deriblant Adobe Premiere Pro.

For å få tilgang til den komplette Creative Cloud-planen vil du være nødt til å betale 590 kroner hver eneste måned. Dette er et abonnement som gir deg tilgang til disse programmene i ett helt år.

I forbindelse med den komplette Creative Cloud-planen får du også muligheten til å velge om du ønsker en månedsbasert avtale, eller om du vil betale hele summen i en betaling. Dette vil koste deg henholdsvis 885 kroner eller 7044,60 kroner. Prisene er inkludert moms/merverdiavgift.

Adobe Premiere Pro for videoredigering

Creative Cloud for studenter

Adobe ønsker ikke at det å være under utdanning skal være til hinder for muligheten til å dyrke lidenskapen sin for redigering. Derfor har de utarbeidet et eget tilbud for sine «utdanningskunder». Studenter kan med andre ord få Creative Cloud-planen til en rabattert pris.

Også her får du tilgang til de 20 programmene som inngår i den komplette Creative Cloud-planen. Men som student vil du få tilgang til dem med 65 % rabatt. Det tilsvarer en månedspris på 191,25 kroner per måned.

Dette abonnementet varer også i ett år. Også her får du muligheten til å velge å forhåndsbetale hele abonnementet samtidig. Det utgjør en totalpris på 2283,53 kroner. Også i dette abonnementet er moms/merverdiavgift inkludert.

En person som jobber med Adobe Premiere Pro

Creative Cloud for bedrifter

Adobe har også et tilbud til bedrifter som ønsker å bruke Creative Cloud. For bare 661 kroner i måneden kan bedriften din få tilgang til Adobe Premiere Pro og alle de andre programmene i Creative Cloud-planen, samt tilleggsfunksjoner som er eksklusive for denne pakken.

Også bedrifter vil ha muligheten til å betale hele summen på en gang. Det tilsvarer en totalpris på 7892,34 kroner.

Om bedriften derimot kun har behov for Adobe Premiere Pro, så er det mulig å tilpasse avtalen deretter. For bedrifter vil tilgang til denne videoredigeringsprogrammet i ett år koste 283 kroner per lisens i måneden eller 3396 kroner i året.

Disse prisene er ikke inklusiv moms/merverdiavgift.

Pris for videoredigeringsprogrammet Adobe Premiere Pro

Adobe Premiere Pro kan kjøpes applikasjonsbasert

Som privatperson er det ikke sikkert at du har behov for alle 20 Adobe-programmene. Kanskje trenger du bare Adobe Premiere Pro, men det vil naturligvis ikke være noe problem. Adobe Premiere Pro kan kjøpes applikasjonsbasert!

Applikasjonsbasert vil si at du kjøper til kun det aktuelle programmet, og i dette tilfellet er det Adobe Premiere Pro. Dette vil koste deg 236,25 kroner i måneden!

Inkludert i prisen vil du også få Adobe Fonts, Premiere Rush og 100 GB skybasert lagringsplass.

Pris for videoredigering med Adobe Premiere Pro

Du kan prøve Adobe Premiere Pro gratis

Om du ikke er helt sikker på om Adobe Premiere Pro er det rette programmet for deg, så kan du prøve det gratis først. Det er en fin mulighet om du ikke er helt sikker på om dere er en god match.

Du kan velge å prøve Adobe Premiere Pro separat eller som en del av den komplette Creative Cloud-planen. Med sistnevnte vil du få prøve alle de andre programmene også.

Prøveperioden strekker seg over 7 dager, uansett hvilket av alternativene du velger.