Hvem tjener mest på YouTube?

Hvem tjener mest på YouTube i verden, og hvem topper listene her hjemme i Norge? Noen YouTube-stjerner opplever enorm popularitet, noe som også kan føre til enorme inntekter. Forbes har laget en liste over hvem som tjente mest på plattformen i 2021.

Enten du bare er nysgjerrig, eller vil la deg inspirere av andres «suksessoppskrift», kan det være moro å se hvem som tjener mest på videodelingsplattformen.

Mann leser om hvem som tjener mest på YouTube på PC-en sin

Mr Beast og Jake Paul topper listen

Hvem tjener mest på YouTube i verden? Mr Beast topper Forbes’ liste, med en imponerende inntekt på hele 54 millioner amerikanske dollar. Dette tilsvarer omkring 486 millioner norske kroner. Like etter følger Jake Paul, som tjente vanvittige 45 millioner dollar.

Mr Beast er en amerikansk youtuber som ble født i 1998, og er også kjent som Jimmy Donaldson. I februar 2012 startet han sin egen YouTube-kanal, der han deler morsomme stuntvideoer. Donaldson er også kjent for å gi mye penger til veldedighet, familie og venner.

Amerikanske Jake Paul er en annen kjent youtuber for mange. Han ble født i 1997, og er kanskje mest kjent for å dele videoer relatert til wrestling. Han er imidlertid også tidligere kjent fra Bizaardvark på Disney Channel, og fra plattformen Vine.

Hvem tjener mest på YouTube?

Rhett & Link og Markiplier følger like etter

Rhett & Link er en amerikansk komikerduo bestående av Charles Link Neal og Rhett James McLaughlin. De to har YouTube-serien Good Mythical Morning, men deler også mange morsomme utfordringer, reviews og stunt.

Rhett & Link kunne vise til en imponerende inntekt på 30 millioner dollar i 2021. Dette tilsvarer omkring 270 millioner norske kroner.

Markiplier gjorde det også bra, og endte på en fjerdeplass på Forbes-listen. Markiplier – også kjent som Mark Edward Fischbach – er kjent som filmskaper, podcaster og youtuber. På YouTube deler han blant annet morsomme gaming-videoer.

I 2021 kunne Markiplier glede seg over en inntekt på imponerende 38 millioner dollar, altså hakket mer enn Rhett & Link.

Personer som ser på PC: Hvem tjener mest på YouTube?

Hvem har mest abonnenter på YouTube i Norge?

Antall abonnenter på YouTube har en sterk sammenheng med hvor mye youtuberne tjener. Hvilke nordmenn er egentlig mest populære på den velkjente videoplattformen? Her finner vi mange navn, men mange av dem er ikke først og fremst youtubere: 

  • Alan Walker (41,2 millioner abonnenter)
  • SaraBeautyCorner (10,4 millioner abonnenter)
  • Soothing Relaxation (8,96 millioner abonnenter)
  • KygoMusic (6,38 millioner abonnenter)
  • Red Arcade (4,78 millioner abonnenter)
  • Frog Leap Studios (4,46 millioner abonnenter)

Hvem tjener mest på YouTube i Norge? Her finner vi blant andre Amalie Olsen og Sander Austad Dale (Randulle). Vi skal heller ikke glemme Mahmoud Eisawi, som har mer enn 1,7 millioner abonnenter på YouTube og som gjør stor suksess i Midtøsten.

Gutt som er populær på YouTube: Hvem tjener mest på YouTube?

Hvordan oppnå høy YouTube-inntekt?

Dersom du skal oppnå høy inntekt på YouTube, er det mange faktorer som skal klaffe. Først og fremst må du ha en YouTube-kanal med interessant innhold folk ønsker å se. Det kan være lurt å satse på et «tema» som treffer bredt, enten det er gaming eller sminke.

I tillegg til dette, er det viktig å sørge for at videoene du lager er av god kvalitet. Skal man oppnå suksess er det en fordel om videoene ikke er kornete og med dårlig lydkvalitet.

Det er også viktig å tenke over hvordan videoene og kanalen din kan nå ut til flest mulig mennesker. Del videoene dine på sosiale medier, og arranger gjerne konkurranser som gjør at andre kommenterer på og deler videoene. Få flere tips her!

Når du har mange nok seere, kan du begynne å skaffe deg sponsorer og få reklameinntekter. Det er som regel dette som er den største inntektskilden til youtubere. Jo flere abonnenter du har, jo mer er sponsorer villige til å betale.

Nå ut til alle verdensdeler med undertekst: Hvem tjener mest på YouTube?

Undertekst lar deg nå ut til hele verden

Om du drømmer om å bli stor på YouTube, er det lurt å lage videoer som når ut til flest mulig – ikke bare i Norge, men i hele verden. Når du ut til et større publikum, kan naturligvis inntektene også øke dramatisk.

Om du lager videoer på norsk, kan du lage undertekst til filmene dine på engelsk. På den måten vil plutselig mange flere kunne få glede av innholdet. Ha gjerne norsk tekst også, for da kan folk sjekke ut videoene uten å ha lyden på.

Hvem tjener mest på YouTube?

Motta hjelp med undertekst til video

Det finnes mange kjente youtubere, både i Norge og resten av verden. Hvem tjener mest på YouTube? Foreløpig topper brukere som Mr Beast og Jake Paul listen. I Norge er det også mange som gjør stor suksess.

Om du ønsker å nå ut til flest mulig på YouTube selv, kan undertekster være et nyttig verktøy. Undertekst til YouTube-videoer gjør det mulig å nå ut til en hel verden av seere, og innholdet kan også nytes av seere som har lyden slått av.

Med mange seere på YouTube, skal du ikke se bort ifra at YouTube kan bli en god inntektskilde. Om du er usikker på hvordan du lager undertekster, kan Din Undertekst hjelpe deg.

Kontakt oss i dag for undertekster på 1, 2, 3!