Hvordan redigere video med InShot?

Dersom du ønsker et enkelt og brukervennlig verktøy for videoredigering, kan InShot være verdt å se nærmere på. Men, hvordan redigere video med InShot, egentlig?

I denne guiden skal vi forklare deg de grunnleggende funksjonene. Finn frem mobilen og sett i gang!

Hvordan redigere video med InShot?

Hva er InShot?

InShot er en app for videoredigering som er tilgjengelig både i App Store og Google Play. I App Store hos Apple kan du blant annet laste ned InShot Video Editor & Photo, eller InShot Pro. Sistnevnte byr på flere avanserte funksjoner og koster penger, men kan testes gratis.

InShot byr på en rekke nyttige funksjoner, og kan brukes til å redigere både bilder og video. Du kan også finne mange ekstrafunksjoner i appen, noe som inkluderer filtre, lydeffekter og lignende.

Mann speider etter info: Hvordan redigere video med InShot?

Hva slags funksjoner finnes i InShot basic?

I InShot sin grunnleggende gratis-app kan du finne en rekke spennende funksjoner. Appen brukes kanskje først og fremst til redigering av video. Her er noen av videoredigeringsmulighetene du finner: 

 • Klipping og trimming av video
 • Slå sammen ulike videoer med sømløse overganger
 • Justere hastigheten på videoklippet
 • Legge på musikk og voice-overs
 • Legge tekst på video
 • Legge på filtre på video
 • Deling av video via plattformer som YouTube, Instagram osv.

 Du finner med andre ord mange nyttige funksjoner i den gratis appen. Dersom du ønsker mer avanserte funksjoner, kan du alltids oppgradere til et Pro-abonnement.

Mann jobber med videoredigering: Hvordan redigere video med InShot?

Funksjoner i InShot Pro

InShot Pro byr på mange av de samme funksjonene som basic-versjonen av appen. Du kan imidlertid få tilgang på en rekke stickers og filtre du må betale for i gratis-appen. Vannmerker på bilder kan også fjernes i den betalte versjonen av appen.

En annen fordel med InShot Pro, er at du slipper reklame. Du kan derfor få en mer sømløs brukeropplevelse, om du er villig til å betale noen kroner. 

 

 • Vannmerker fjernes automatisk
 • Stickers
 • Ekstra filtre
 • Ingen reklame
Sjekkliste: Hvordan redigere video med InShot?

Slik kan du redigere video med InShot – steg for steg?

Hvordan redigere video med InShot? Appen er veldig intuitiv og brukervennlig, og det er derfor enkelt å komme i gang.

Vi skal her vise deg hvordan du redigerer video med den populære appen, steg for steg. Finn frem mobiltelefonen og prøv selv!

 

 1. Åpne InShot-appen på enheten din
 2. Rediger eksisterende video ved å klikke på «New» (du kan også spille inn en ny video)
 3. Hak av videoen i boksen nederst på skjermen
 4. Velg redigeringsverktøy etter eget ønske (som «Filter», «Volume», «Crop», «Speed» eller lignende)
 5. Last ned video i ønsket oppløsning (velg mellom 4K, HD eller Full HD
 6. Lagre video
Person jobber med videoredigering: Hvordan redigere video i InShot?

Kan jeg legge tekst på video i InShot?

Ja, det er mulig å legge tekst inn i videoen gjennom InShot. Åpne videoen du ønsker å legge tekst på, og klikk deretter på «T» (text) på verktøylinjen. Du kan blant annet velge hvor i videoen teksten skal plasseres, som for eksempel øverst «Top».

Tastaturet vil da åpne seg, slik at du kan skrive inn teksten du ønsker å vise på videoklippet ditt. Du kan endre font, farge og lignende over tastaturet.

Funksjonen kan være praktisk dersom du ønsker å legge på kort tekst over videoen, for eksempel for å informere seerne om noe. Funksjonen er nokså tungvint å bruke dersom du ønsker mye tekst flere steder i videoen.

Undertekst til video bringer publikum fra alle verdenshjørner sammen: Hvordan redigere video med InShot?

Hvorfor bør jeg ha undertekst til video?

Enten du skal publisere innholdet ditt på YouTube eller andre plattformer, kan det være nyttig å ha undertekst til video. Dette vil nemlig gjøre det enklere for seerne å få med seg innholdet – også når lyden på videoklippet er slått av.

Du kan også inkludere flere seere, siden også personer med nedsatt hørsel kan få glede av innholdet ditt.

En annen viktig grunn til å ha undertekst til video, er at du kan ha undertekst på et annet språk enn originalspråket. Da kan du enkelt nå ut til et større publikum. Deler du for eksempel tutorials på norsk, kan engelsk undertekst la deg nå ut til langt flere.

Du kan forsøke å bruke InShot til å lage undertekst, men prosessen kan være tungvint dersom det er mye informasjon som skal tekstes i klippet. Det å lage undertekster kan være en nokså tidkrevende prosess.

Motta hjelp med undertekst og lær mer om hvordan man kan redigere video med InShot

Hvor kan jeg få hjelp med undertekst?

InShot er en praktisk app for videoredigering, og kan brukes til alt fra klipping og filtre, til justering av hastighet. Du kan også legge tekst på videoen, men verktøyet kan være litt tungvint å ta i bruk om du trenger fullverdig undertekst.

Undertekst kan være nyttig å ha, enten det er snakk om en tutorial for YouTube eller andre videoklipp. Du kan blant annet nå ut til et langt større publikum – også på andre språk.

Dersom du har behov for undertekst til din video, kan Din Undertekst hjelpe deg. Vi leverer undertekster som tilpasses din video manuelt, slik at kvaliteten blir best mulig.

Kontakt oss i dag, og bestill undertekst på 1-2-3!