Hvordan sletter du en film fra YouTube?

Det er enkelt å publisere videoer der, men hvordan sletter du en film fra YouTube – egentlig? Dette er noe mange lurer på. Heldigvis er fremgangsmåten forholdsvis enkel når du først har gjort det et par ganger.

Har du publisert en film som du ønsker å fjerne igjen? I denne guiden skal vi forklare deg hvordan du sletter en film fra YouTube, steg for steg.

Hvordan sletter du en film fra YouTube?

Slik sletter du en film fra YouTube

Dersom du av ulike grunner ønsker å fjerne en film du allerede har lagt ut på YouTube, er det ganske enkelt å slette den igjen. Så, hvordan sletter du en film fra YouTube? Her ser du fremgangsmåten, steg for steg: 

 1. Logg deg inn på brukerkontoen din hos YouTube Studio
 2. Finn videoen du ønsker å slette i menyen på venstre side
 3. Hold musemarkøren over filmen du vil slette
 4. Klikk på «Mer»
 5. Marker i dialogboksen at du er innforstått med at filmen blir slettet permanent
 6. Velg «Slett for godt»

Når du først har slettet en film fra YouTube, er den altså slettet for godt. Tenk derfor nøye over om innholdet skal fjernes. Det kan være lurt å ha en backup av filmen i tilfelle du skulle ombestemme deg.

Robot spør: Hvordan sletter du en film fra YouTube?

Hvordan slette YouTube-konto?

Noen ganger ønsker man ikke bare å slette en film, men å slette hele YouTube-kontoen sin.

Dette er også forholdsvis enkelt, og du kan gå frem på følgende måte:

 1. Logg inn på YouTube-kanalen du vil slette
 2. Velg «Avanserte kontoinnstillinger»
 3. Velg «Slett kanal»
 4. Logg deg inn på nytt for å bekrefte slettingen

Det å slette en YouTube-kanal kan for eksempel være aktuelt dersom man har funnet ut at man ikke lenger ønsker å dele videoer på delingstjenesten.

Det kan også være aktuelt dersom du har mange filmer du ønsker å slette, men ikke gidder å slette én og én. Når du sletter YouTube-kanalen din vil du nemlig også slette alle videoene som hører til kanalen.

Person tenker: Hvordan sletter du en film fra YouTube?

Hvordan slette YouTube-konto uten passord eller brukernavn?

Dersom du ikke husker brukernavn eller passord på din YouTube-konto, er det dessverre ikke mulig å slette den heller.

YouTube eller Google har ikke support som forklarer hvordan man kan slette kontoen om man ikke har innloggingsinfo. Dette gir på mange måter mening, for ellers kunne i praksis en vilt fremmed ha slettet kanalen din.

Har du imidlertid kun glemt passordet og ikke brukernavn eller e-post, kan du få tilsendt et nytt passord.

Tre personer på PC tenker: Hvordan sletter du en film fra YouTube?

Hvorfor sletter mange filmene sine fra YouTube?

Det finnes mange grunner til at noen velger å slette filmer fra YouTube. Det kan for eksempel  hende at de ikke har vært fornøyde med kvaliteten på filmene, eller at de ønsker å forbedre filmene for å dele dem på nytt.

Det kan også være behov for å slette en film dersom man er usikker på om selve innholdet var bra nok. Har ikke filmen engasjert målgruppen din slik du hadde håpet på? Da kan det kanskje være greit å slette filmen fra YouTube og gjøre nødvendige forbedringer.

Hvordan sletter du film fra YouTube?

Slik kan du lage gode filmer du ikke trenger å slette fra YouTube

Det er ofte lurt å være føre var. Dersom du er opptatt av å få mange views og vil opprettholde høy kvalitet på filmene dine, har vi noen tips til deg. Er du fornøyd med filmene du deler, trenger du heller ikke å slette dem i etterkant sannsynligvis. 

Her er våre beste tips:

 

 • Ha innhold som engasjerer
 • Sørg for at filmen er av høy kvalitet rent teknisk
 • Film i godt lys
 • Rediger filmen i etterkant (legge på undertekst eller filtre etc.)
Personer fra hele verden får glede av film med undertekst, slik at du slipper å tenke på hvordan du sletter film på YouTube

Undertekst til YouTube-filmer øker engasjementet

Dersom du klarer å nå ut til flere med filmer du deler på YouTube, kan du også oppnå flere likes og større brukerengasjement. Deler du filmer med norsk språk, vil ikke mennesker som snakker andre språk nødvendigvis forstå innholdet.

Derfor anbefaler vi deg å ha undertekst på YouTube-filmer. Da kan du ikke bare nå ut til mennesker i alle verdens hjørner, men også til dem som ser på filmen med lyden avslått. Husk også på at du kan formidle budskapet ditt til personer med redusert hørsel.

Du kan ha undertekst på norsk, engelsk og andre språk, alt etter hvem målgruppen din er. Med undertekst på engelsk kan du nå ut til mennesker i store deler av verden.

Få hjelp med undertekst. Hvordan sletter du en film fra YouTube?

Motta hjelp med undertekst til YouTube-filmer

Hvordan sletter du en film fra YouTube? Dette er noe mange spør seg om, særlig dersom de har publisert en film som vekker lite engasjement eller er av dårlig kvalitet. Det å slette en film er heldigvis ganske enkelt.

Fokuser heller på hvordan du kan unngå å måtte slette filmer. Du kan for eksempel øke kvaliteten på filmene du deler, både med tanke på innhold, oppløsning og rekkevidde. Med undertekster kan du for eksempel nå ut til mange flere seere.

Din Undertekst hjelper deg gjerne med å lage undertekst til filmer på YouTube. Vi lager all undertekst manuelt, slik at resultatet blir pålitelig og bra.

Kontakt oss i dag for mer informasjon om undertekst!